AJANKOHTAISTA

Uusi suunnistusseura on perustettu Järviseudulle
Järviseudulle, keskuspaikkana Alajärvi, on perustettu uusi suunnistusseura Järviseudun Rasti ry. lyhenne JS Rasti. Alajärven Ankkurien suunnistusjaosto on lopettanut toimintansa. Alajärven Ankkurien suunnistusjaoston toiminta jatkuu JS Rasti:n sisällä. Uusi seura huolehtii tästä lähtien saamillaan valtuuksilla ja varallisuudella totutusti Järviseudun mm. iltarastitoiminnasta, suunnistusopetuksesta ja tulevien kilpailujen järjestämisestä Suomen Suunnistusliiton alaisena ja Etelä-Pohjanmaan alueen jäsenseurana. Toivomme, että liityt meihin valitsemalla seuramme IRMA-palvelussa. Voit ottaa myös suoraan yhteyttä Järviseudun Rastin hallituksen jäseniin. Yhteystiedot ja uuden seuramme kotisivut löydät osoitteesta:
www.jarviseudunrasti.fi
TERVETULOA!

Heikki Kujanpää, 14.11.19

E-P:n Oravapolkuviesti 21.08.2019
Jurvassa keskiviikkona suunnistetussa E-P:n Oravapolkuviestissä Ankkuri-pojat Niilo Isokangas, Aleksi Ojala ja Ville Isokangas nappasivat hienosti voiton sarjassa H11-13. Mahtava suoritus, onneksi olkoon pojat!


Heikki Kujanpää, 13.09.19

Vaellusrastit sunnuntaina 7.10. Paalijärvellä
Iltarastikauden 2018 huipennus VAELLUSRASTIT ensi sunnuntaina 7.10. alkaen klo 12 Paalivuoren ja Peurakallion maastoissa. Lähtö Hoiskon Nesteeltä. Tarjolla pitkähköjä ratoja tukeutuen polkuihin ja teihin. Ratoina A(15,2 km). B(9,0 km) ja C(5.6 km). Omat juomat ja eväät! Tervetuloa!

Suunnistus Admin, 30.09.18